Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Gonne-Marieke Kroon-Lamers

Gonne-Marieke Kroon-Lamers
(@gonne-marieke)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hallo, mijn naam is Gonne-Marieke, geboren en getogen in Amersfoort maar nu alweer ruim 20 jaar wonend in Woerden met Erwin en mijn twee puberzonen Luuk en Mitchell. In oktober 2008 ben ik begonnen als freelance Officemanager en richt ik mijn aandacht op de volgende vier diensten: 

  • Secretariële werkzaamheden;
  • Financiële administratie;
  • Online marketing; 
  • Eventmanagement.

De reden waarom ik bijna 12 jaar geleden voor mezelf ben begonnen is omdat ik (nadat ik gestopt was als Officemanager toen ik de jongens kreeg) weer graag aan het werk wilde maar ook niet mijn vrijheid van de laatste jaren kwijt wilde. Dus toen Mitchell naar de basisschool ging, ben ik begonnen met mijn bedrijf tijdens de schooluren en avonduren. Nu werk ik fulltime als freelance Officemanager waarbij ik mijn werkzaamheden vooral online uitvoer. En nog steeds de vrijheid ervaar om mijn eigen tijden in te delen. 

Op dit moment is mijn grootste uitdaging toch die goede balans vinden tussen werk, gezin, familie en jezelf. Doordat er nu mantelzorg bij is gekomen, ben ik weer op zoek naar een nieuwe balans. Maar het gaat steeds beter. 

Een leuk feitje over mijzelf is dat ik de laatste tijd dingen aan het doen ben, waarvan ik altijd zei dat ik dat nooit en te nimmer zou doen. Ik heb het nu over: katten nemen als iemand die bang was voor katten en een echt hondenliefhebber was en koffiedrinken als iemand die alleen maar thee dronk en koffie smerig vond. Ik weet dit zijn kleine dingen, maar ik heb nu meer en meer het gevoel dat ik dingen gewoon wil doen ook al zag ik dat eerst niet zitten. Ik sta nu meer open voor allerlei zaken. 

Een van de lessen die ik heb geleerd van mijn vader en die ik ook aan mijn jongens leer is: "Maak je geen zorgen over de dingen die misschien gaan gebeuren. Je weet niet wat de toekomst brengt. En als er iets ergs gebeurt, dan heb je geen tijd om je zorgen erover te maken, maar moet je aan de slag."

En natuurlijk: Wees jezelf. Er zijn al genoeg anderen.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@gonne-marieke Wow, wat zeg jij een krachtige dingen zeg. Damn. En juist die kleine dingen kunnen zo'n verschil maken. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om een switch in je hoofd, precies wat je zegt, dat openstaan voor nieuwe dingen. En als je dat met hele grote dingen moet doen is dat gewoon eng en soms best wel heftig natuurlijk. Jouw approach is echt perfect, ik vind het te gek. 

 

Deze is ook mooi. Geen makkelijke, maar als het je lukt ernaar te leven enorm bevrijdend.

 

Geplaatst door: @gonne-marieke

"Maak je geen zorgen over de dingen die misschien gaan gebeuren. Je weet niet wat de toekomst brengt. En als er iets ergs gebeurt, dan heb je geen tijd om je zorgen erover te maken, maar moet je aan de slag."

@lisette en @jantine, is dit niet waar we het een tijd geleden ook over hadden? Aan de hand van jouw opmerking volgens mij Lisette. Mooi. 

 

Hey en Gonne-Marieke, @suannegrt heeft net een fijne post geplaatst over het vinden van die balans & ook al een gastblog geschreven over het vinden van die work-life balans. Hoop dat je er wat aan hebt.  


   
BeantwoordenCiteren
Gonne-Marieke Kroon-Lamers
(@gonne-marieke)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 4
Topic starter  

@thamarazijlstra, bedankt voor je lieve en inspirerende woorden. Ik ga zeker de post en het gastblog lezen. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@gonne-marieke Leuk, doen ? 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: