De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Sylvia Helder

(@perfectsecretary70)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben sinds 2008 freelance PMO, VA, PA, directiesecretaresse en office manager binnen mijn eigen bedrijf Clear In Company. Van ongeveer 2014 t/m 2016 heb ik voornamelijk vanuit huis gewerkt maar overall heb ik in voornoemde functies gewerkt op locatie.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Cliche maar zo waar; vrijheid! En zelf bepalen hoeveel uur ik per week werk en waaraan. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Er weer meer plezier in krijgen. Ik vermoed dat hybride werken mij weer gemotiveerder gaat krijgen. Hybride zowel in de lengte als in de breedte, dwz dit secretariële werk vanuit huis en op locatie (zodra de Covid-19 situatie dat weer zal toelaten) en het combineren met andere werkzaamheden (zie volgende vraag).

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik ben gestart met een 2e bedrijf; SH All about nails, en daarvoor met een opleiding begonnen voor allround nailtech en rond deze in november af met een examen. In dit werk kan ik m'n creativiteit aanspreken, het werkelijk runnen van m'n eigen toko. Prijsbepaling, voorraden bijhouden, mooie nagels maken voor de zelfbewuste vrouw vanaf 30 tot .... zeg het maar hoe oud. Er zijn dames van in de 80 die nog om de 2 á 3 weken hun nagels mooi laten maken ? Ik hou ervan, kleur, glitter, nail art, heerlijk!

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Phoe.... moeilijke vraag. Zoveel lessen geleerd.... ik denk toch authentiek blijven, je hart volgen en je kop niet gek laten maken door de buitenwereld, wat anderen zeggen, een opdrachtgever of wie dan ook. Tijdig nee zeggen en een alternatief bieden. Is het nooit goed genoeg? Dan neem ik afscheid. Vroeger trok ik me veel aan van de buitenwereld, opdrachtgevers. Het maakte dat ik overwerkt raakte. Dat probeer ik nu ten alle tijde te voorkomen. ik blijf bij mezelf, volg m'n hart en neem vaak beslissingen die voor de buitenwereld niet logisch zijn, maar ik volg mijn pad en dan is het altijd goed! ? Ik laat me leiden door mijn intuitie en vertrouw erop dat het altijd goed komt. En dat is ook zo. What you think you become ❤️ 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@perfectsecretary70 Wat superleuk om je hier weer te zien Syl. Lang geleden man. En zo leuk ook dat je er iets compleet anders naast bent gaan doen. Ik snap dat zo, als je lange dagen achter de computer maakt en altijd met je hoofd bezig bent is het heel fijn om met je handen te werken en op een andere manier mooie dingen te maken en mensen blij te maken. Dat dat kan is toch ook zo'n vrijheid gewoon ? 

Fijn dat je er bent. Mooie lessen ook, inspirerend. 


   
BeantwoordenCiteren
(@perfectsecretary70)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

@thamarazijlstra Hey lieve Thamara, dankjewel voor je superwarme welkom, wat lief! Ik ben inderdaad even 'weg' geweest maar ben je nooit vergeten 😉 Wat heb je een mooi platform gebouwd! Fijn om hier met andere VA's te kunnen delen en van elkaar te kunnen leren. Spreek je gauw! X


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@perfectsecretary70 Ah dankjewel, superfijn om te horen. Welcome back!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: