De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Gebrek aan focus? Je wil alles en je krijgt niets. Dit is wat je eraan kunt doen!

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic

Door: Thamara Zijlstra

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Gebrek aan focus? 3 punten om dit te veranderen

We willen heel veel en het lukt zelden om #allthethings te doen die we graag willen. Maar ik heb ontdekt dat als je de volgende 3 dingen prioriteit maakt je je hele leven omhoog tilt en meer kan realiseren dan je je ooit kon bedenken:

Zonder focus gaat er echt iets fout met de...

Zelf ervaar ik echt een verschil van dag en nacht sinds ik al mijn aandacht en energie heb gefocust op deze 3 onderdelen van mijn bestaan. Ik zie dit nu echt als de basis van alles.

Als je stress hebt of oververmoeid bent is het heel erg moeilijk om je energiek te voelen en enthousiast, aanwezig en creatief te zijn. Het is moeilijk om leuke dingen te doen en te genieten van je leven als je je niet goed voelt.

En als je met tegenzin naar je werk gaat, er gefrustreerd van raakt en altijd uitgeput thuis komt (terwijl je ondertussen fantaseert over hoe het zou zijn als dit allemaal niet zo is), hoe kan je dan je beste zelf geven? Hoe kun je dan doen wat belangrijk voor je is? Hoe kun je dan blij zijn?

Mij lukt dat in ieder geval niet. En uit de enorme hoeveelheid aan verhalen die ik hoor van de mensen die ik begeleid denk ik dat iedereen dit herkent.

Meer focus, meer motivatie, dit is de manier

En weet je wat ook mooi is? Dat zodra je je focust op het één het ander automatisch makkelijker wordt. Zodra je je mentaal beter voelt raak je vanzelf gemotiveerd om meer aandacht te besteden aan je fysieke gezondheid, en andersom.

Hetzelfde geldt voor werk. Zodra je die verandering maakt en echt leuk werk doet dat aansluit bij wie je bent en wat je wilt van je leven merk je ineens dat je met je mentale en fysieke gezondheid aan de slag wil. En hoe beter je je voelt op alle 3 deze gebieden, hoe leuker je relatie wordt, het moederschap, je vriendschappen en letterlijk al het andere in je leven.

Lotte vond haar focus als Virtual Assistant

Ik vergeet echt nooit wat Lotte Bos-Spitteler tegen me zei toen ik haar interviewde over hoe haar leven is veranderd sinds ze echt voor zichzelf heeft gekozen, gaver werk is gaan doen en als virtual assistant aan de slag is gegaan. Ze zei dat ze niet alleen veel gelukkiger is, maar ook dat ze ineens zo veel meer doet in haar leven. Dingen die ze altijd wilde, in theorie de tijd voor had, maar nooit de ruimte voor voelde.

En die laatste paar woorden draait het om natuurlijk. We hebben allemaal hetzelfde aantal uren in een dag. Maar of je de ruimte voelt om met die tijd te doen wat jij graag wil is wat mij betreft afhankelijk van hoeveel prioriteit je geeft aan je mentale en fysieke gezondheid en of je ervoor kiest werk te doen dat je leven ondersteunt in plaats van tijd en energie uit je leven wegneemt.

Een persoonlijke vraag aan jou

En nu ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. Wat is jouw ervaring hiermee? Herken je dit? Stuur me een gezellig mailtje en vertel me wat jij vindt. 

Mijn naam is Thamara

In de afgelopen 10 jaar hielp ik met de Blueberry VA Opleiding duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun ware potentieel, het creëren van leuker werk, meer vrijheid en het waarmaken van hun dromen. Ben jij waar je wil zijn?

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant Coach. Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik heb begeleid naar een eigen onderneming, meer vrijheid en de ruimte om zonder excuses 100% zichzelf te kunnen zijn.

Ik hoop voor jou hetzelfde te kunnen betekenen!

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: