Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

wie zit er nou op mij te wachten als virtueel assistent?

Een vraag die ik vaak krijg is of er wel iemand op jou zit te wachten. Absoluut, twijfel daar nooit aan. Jouw talent is juist hard nodig. Er zijn zoveel mensen die echt niet kunnen wat jij allemaal kan. De vraag naar een virtueel assistent is gigantisch op het moment en dat is niet zomaar. Jij kan de reddende engel zijn.

Van: Ilona

Datum: 7 mei 09:18 AM

Naar: Thamara

Onderwerp: Wie zit er nou op mij te wachten?

Beste Thamara,

Het lijkt me heel erg leuk om te starten als virtueel assistent, meer dan leuk zelfs. Ik heb alleen een vervelende gedachte die ik maar niet van me af kan schudden. Wie zit er nou op mij te wachten? Dat denk ik de hele tijd. Ik ben supergoed in organiseren en iedereen komt altijd bij mij als er iets gepland of geregeld moet worden, zowel op werk als gewoon thuis. Maarja, zo moeilijk is dat ook gewoon niet.

Waarom zou iemand mij betalen om dit voor ze te doen? Ik snap op zich wel dat dit misschien alleen in mijn hoofd zit en de praktijk waarschijnlijk anders is, maar ik lig er echt van wakker. Vind het zo spannend allemaal. Ik kan me voorstellen dat jij dit misschien wel eens eerder hebt gehoord, dus ik dacht misschien kan je me helpen?

Liefs,
Ilona

Van: Thamara

Datum: 7 mei 10:02 AM

Naar: Ilona

Onderwerp: RE: Wie zit er nou op mij te wachten?

Hi Ilona,

Wat fijn dat je me hier gewoon over mailt, want ik hoor dit zeker vaker en ik kan je ook meteen geruststellen. Ben vooral blij dat je dit uitspreekt en je niet in stilte ellendig zit te voelen, zoals sommigen doen. Super stoer van je.

Organisatie-expert
Als eerste wil ik je op je hart drukken dat het echt heel normaal is wat je ervaart en dat er onwijs veel mensen zijn die hier net als jij tegenaan lopen. Weet je wat het is? Als iets ons heel natuurlijk afgaat, zoals organiseren en regelen voor jou, zien we zelf vaak niet wat een enorme skill dit is. We vinden het zo makkelijk dat we totaal niet doorhebben dat anderen dit helemaal niet goed kunnen, het zelfs moeilijk vinden of gewoon heel stom om te doen.

Als virtual assistant maak je je werk van de dingen die zo eigen zijn dat je er nooit bij hebt stilgestaan dat het waardevolle kwaliteiten zijn waar anderen graag voor betalen.

Chaos en stress voor anderen
Ik moet meteen denken aan het superleuke interview dat ik heb gedaan met virtual assistant Loes Bazelmans. Zij was er ook van overtuigd dat iedereen zo goed is in structureren en plannen en organiseren. Daarom was het überhaupt nooit in haar opgekomen om voor zichzelf te beginnen. Totdat het balletje begon te rollen en ze er in gesprekken met anderen achter kwam dat heel veel mensen hartstikke chaotisch zijn en de boel organiseren ze vooral stress geeft. Loes krijgt er juist energie van, vind het heel erg leuk. Net als jij dus.

In je kracht staan
Loes kwam er dus achter dat haar organisatie skills een hele waardevolle toevoeging zijn voor andere ondernemers. Ze heeft de stap gewaagd en is voor voor zichzelf begonnen als virtual assistant. Dat was een hele goede move, want ze heeft nu superleuke klanten die dolblij zijn met wat ze voor hun doet en zelf doet ze alleen maar wat ze zelf leuk vindt. Door deze samenwerking kan iedereen zich volledig focussen op waar hun kracht ligt en zo meer bereiken.

Je moet dat interview echt even lezen, Loes is sowieso een ongelooflijk inspirerende vrouw.

Dus ja, je gedachte is helemaal niet gek, maar ook niet waar. Gelukkig maar, dan kan je het nu meteen loslaten en gewoon weer lekker gaan slapen vannacht 😉

Ik hoop dat je inziet wat een expertise je in huis hebt en wat een verschil je daarmee kan maken in het leven van anderen.

Thamara

Van: Ilona

Datum: 7 mei 12:22 PM

Naar: Thamara

Onderwerp: RE: Wie zit er nou op mij te wachten?

Hoi Thamara,

Wat heb je mij enthousiast gekregen zeg. Ik heb er echt nooit bij stilgestaan dat wat ik kan zo bijzonder is. Hoe meer ik er nu over nadenk hoe meer ik zie dat je gelijk hebt. Ik bedoel, al die mensen komen niet voor niets naar mij toe toch?

Ik voel me echt intens gelukkig. Ik heb mezelf nooit gezien als iemand met een specialisme, maar dat heb ik dus wel. Wat een cadeautje. Voel me een echte powervrouw ineens.

Dankjewel, ik ga me meteen inschrijven voor de opleiding. Bring it on!

Ilona

Van: Thamara

Datum: 7 mei 12:47 PM

Naar: Ilona

Onderwerp: RE: Wie zit er nou op mij te wachten?

Hoi Ilona,

That’s the spirit!! Wat gaaf om te horen zeg. Kan niet wachten om samen met je dit avontuur aan te gaan. Je staat aan het begin van iets heel moois.

Thamara

 

Ga je nu alweer op vakantie?

Creëer je eigen droombaan

Begin met gemak je eigen goedlopende business als virtual assistant

Jouw bedrijf, jouw regels!

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: